Partners

Any2info werkt voor verkoop en implementatie samen met partners, in het bijzonder leveranciers en dienstverleners van ERP-software, industriële IT en IoT-producten. Partners zijn verantwoordelijk voor het complete verkooptraject, inclusief de software implementatie en klantsupport. Natuurlijk ondersteunen wij onze partners in het volledige proces.

Wij werken samen met:

 

Business partners: IT leveranciers en dienstverleners die de oplossingen van Any2info zelfstandig verkopen en implementeren en hun eigen klanten bedienen.

Software partners: Software leveranciers voor samenwerking op het gebied van standaard koppelingen en de verkoop van maatwerk mobiele applicaties als aanvulling op de eigen productsuite.

Technology partners: Leveranciers van industriële systemen op zoek naar complementaire mobiele applicaties voor visualisatie en analyse van data.

Waarom partner worden?

Als partner van Any2info kunt u de toegevoegde waarde voor uw klanten vergroten door op maat mobiele oplossingen te leveren waarmee bedrijfsprocessen digitaal kunnen worden ondersteund en informatie real-time op elk soort toestel (smartphone, tablet, desktop) beschikbaar kan worden gesteld.

Nieuwe kansen

 

De software van Any2info biedt u de mogelijkheid om in korte tijd, zonder het gebruik van programmacode (No-code platform) mobiele toepassingen voor uw relaties te realiseren.

Applicaties worden visueel samengesteld en de fase van ontwerp tot realisatie is zeer flexibel en schaalbaar in relatie tot gewenste functionaliteit en user interface.

Koppelingen met data vinden plaats met standaard drivers en worden eveneens visueel met data flows ingericht en onderhouden.

Specifiek technische IT-kennis is niet noodzakelijk en waar nodig is sprake van korte opleidingstrajecten en een praktische leercurve.

De software van Any2info onderscheidt zich daarbij in haar grote bereik van toepassingsmogelijkheden en de koppeling met (en combinatie van) data uit ERP, Industriële IT en IoT.