Any2info nu ook AFAS Product Partner

Geplaatst in: Geen categorie @nl | 0

Sinds 1 januari 2019 zijn wij AFAS product partner. Hiermede breiden wij ons marktbereik verder uit voor AFAS gebruikers, haar product partners en dienstverlenende experts.

Kijk voor meer info op AFAS Partners

 

 

 

Meer info over onze gerealiseerde Oplossingen

 

 

Digitaliseer met slimme mobiele oplossingen

Met de software van Any2info digitaliseer je snel en eenvoudig en beschik je over real-time bedrijfsinformatie in business apps en op desktop.

Op een web platform worden, visueel en zonder programma code, met dashboards en formulieren alle mogelijke toepassingen geconfigureerd.

Met generieke data connectoren zijn koppelingen met ERP software en andere IT systemen mogelijk. Ook data uit industriële- en Internet of Things (IoT) objecten zijn op maat vorm te geven in een mobiele applicatie.

Alle applicaties worden opgenomen in een generieke app container. Het resultaat is een op maat gemaakte business app met native gebruikerservaring die, onder eigen account – logo, beschikbaar is in de app stores van Apple en Google Play.

In een tijdsbestek van dagen wordt een ontwerp omgezet in een daadwerkelijke applicatie en krijgen bestaande bedrijfsprocessen een nieuwe en efficiënte digitale dimensie.

Aanpassingen en/of uitbreidingen van functies, schermen en gebruikers zijn eenvoudig te realiseren.